Motoroptimering

En mappning är helt individuell för bilen ni äger. Vi utför mappningar på de flesta bilar, både med original- och eftermarknadsstyrsystem. För att kunna garantera full kontroll och funktion i motorsystemet utvecklar vi alla våra programvaror själva här på Trollspeed.

Kontakta oss för att få veta vad det kostar att mappa just er bil.

 

Rullande landsväg
Vi har en rullande landsväg för både 2- och 4-hjulsdrivna bilar. Bilarna justeras optimalt och effekten kollas. Vi kör alla slags fordon: Rallybilar, Rallycrossbilar, Veteranfordon, Standardbilar med flera. I vår verksamhet arbetar vi med de flesta programmerbara insprutningssystem som finns på marknaden, även originalsystem. Vi justerar såväl mekaniska insprutningssystem som förgasarbilar. Varje kund får med sig en utskrift som visar bland annat motoreffekt, moment, laddtryck och temperaturer.

 

Motorbänk
I vår motorbänk kör vi de flesta nybyggda motorer. Bänken ger mappningen en oerhört hög precision. Vi använder oss av den senaste teknologin för att kunna mäta så mycket data som möjligt. Vi mäter bland annat turbovarvtal och cylindertryck i motorbänken, och vi justerar och provar nya produkter tills
vi når bästa möjliga resultat.